سید جواد تکیه، دقایقی پیش، در گفتگو با خبرنگاران، در سخنانی اظهار داشت: به مناسبت میلاد مولود کعبه، مولای متقیان، امیر مومنان علی(ع)، مراسم جشنی، با حضور زائران و مجاوران بارگاه منور اولین مهاجر علوی در ایران، در حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی (ع)، واقع در آران و بیدگل، برگزار میشود.
وی تاکید کرد: ویژه برنامه های میلاد با سعادت آن حضرت، از روز دوشنبه، بیست و یکم، فروردین ماه، آغاز و تا بیست و دوم این ماه ادامه خواهد داشت.
مدیر اجرایی حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی (ع)، خاطر نشان ساخت: همزمان با شب و شام میلاد حضرت علی(ع)، ویژه برنامه ی جشنی، بعد از نماز مغرب و عشا، در حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی (ع)، برگزار خواهد شد، که در آن حجتالاسلام والمسلمین، شیخ محمد علی عدالت، از کارشناسان مسائل دینی، به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.
وی ادامه داد: مادحین و ذاکران اهل بیت(ع)، آقایان محمد اخباری و عباس مشکانی، در مدح و منقبت شاه نجف، مدیحه سرایی خواهند کرد.
تکیه با اشاره به اینکه، حرم مطهر امام زاده محمد هلال بن علی (ع)، در ایام ولادت اولین امام شیعیان، اسطوره ی نور ولایت، علی (ع)، مملو از عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است که با حضور پرشور خود، این روز بزرگ را جشن میگیرند، تاکید کرد: اجرای همخوانی و تواشیح، نقاره زنی خدام افتخاری، قرائت دعای توسل از دیگر برنامههای باشکوه مراسم سیزده رجب، در حرم مطهر حضرت هلال بن علی (ع)، خواهد بود.
در ادامه، مدیر اجرایی حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی (ع)، به شرح شمه ای از زندگانی حضرت علی(ع)، پرداخت.
وی خاطر نشان کرد: حضرت علی بن ابیطالب(ع)، ده سال قبل از بعثت پیامبر اسلام (ص)، در مکه و در خانه ی کعبه، چشم به جهان گشود و از همان کودکی، تحت سرپرستی و پرورش مستقیم آن حضرت، قرار گرفت.
تکیه افزود: زمانی که پیامبر اکرم (ص)، به موهبت نبوت نایل شد و برای نخستین بار، در غار حرا، وحی آسمانی بر وی نازل گشت، علی (ع)، از اولین کسانی بود که به آن حضرت ایمان آورد.
وی تاکید کرد: علی (ع)، پیوسته ملازم پیامبر(ص) بود تا آن که، آن حضرت، از مکه به مدینه هجرت نمود و در شب هجرت نیز، که کفار تلاش نمودند که آن حضرت را در بستر خواب به قتل برسانند، علی (ع)، در بستر پیامبر اکرم (ص) خوابید و آن حضرت، از خانه بیرون آمده، رهسپار مدینه گردید و پس از آن، طبق وصیتی که کرده بود، امانت های مردم را به صاحبانش بازگرداند و به سمت مدینه حرکت نمود.
سید جواد تکیه، بیان داشت: علی (ع)، در مدینه نیز، همراه پیامبر اکرم (ص) بود و آن حضرت، یگانه دختر محبوب خود، فاطمه(س) را، به وی تزویج نمود.
وی اظهار داشت: امیر مومنان علی (ع)، در روز رحلت پیامبر اکرم(ص)، 33 سال داشت و با وجود آن که، در همه ی فضایل دینی، سرآمد و در میان اصحاب پیامبر، ممتاز بود، به عنوان اینکه جوان است، از خلافت کنار زده شد، ولی پس از کشته شدن خلیفه ی سوم، مردم که از ظلم و ستم خلفای پیشین به ستوه آمده بودند، با آن حضرت بیعت نموده و او را به خلافت برگزیدند.
تکیه افزود: آن حضرت، در مدت خلافت خود، که تقریبا 4 سال و 9 ماه طول کشید، سیرت پیامبر اکرم (ص) را سرلوحه ی خویش قرار داد و به اصلاحات مهمی پرداخت؛ اما این اصلاحات، به ضرر برخی از سودجویان تمام شد؛ از این رو، عده ای از صحابه، که پیشاپیش آن ها، عایشه، طلحه، زبیر و معاویه بودند، خون خلیفه ی سوم را دستاویز قرار داده، سر به مخالفت برداشتند و بنای شورش و آشوب گری گذاشتند که سرانجام، به جنگ آن حضرت با آنان، منجر شد.
در پایان، مدیر اجرایی حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی (ع)، تاکید کرد: بیشتر مساعی حضرت علی (ع)، در مدت خلافت، صرف رفع اختلافات داخلی شد و سرانجام، آن حضرت، در سحرگاه روز نوزدهم ماه رمضان سال چهلم هجری، در مسجد کوفه در حال نماز، به دست ابن ملجم مرادی که از خوارج بود، ضربت خورد و در شب بیست و یکم همان ماه، به شهادت رسید.
دیدگاهتان را بنویسید