رييس اداره اوقاف آران و بیدگل خواستار شد:
کنگره ملی آيت الله «ملا غلامرضا آرانی» بر گزار شود
رييس اداره اوقاف و امور خيريه آران و بيدگل خواستار برگزاری كنگره ملی حضرت آيت الله ملا غلامرضا آرانی(ره) با حضور شخصيت های برجسته علمی و حوزوی برای پاسداشت اين عالم جليل القدر جهان تشيع در زادگاهش شد.
گروه خبرنگاران افتخاری هلال:حجت الاسلام و المسلمين «عليرضا محلوجی» صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران گفت: آيت الله ملا غلامرضا آرانی با وجود آثار ارزشمند دينی و علمی به ملاحظه شدت زهد و وارستگی شخصی و عوامل عام محيطی و تاريخی، پس از گذشت بيش از يك و نيم قرن از وفاتش حتی در زادگاهش آران و بيدگل ناشناخته مانده است.
وی گستردگی تقريرات و مباحث علمی اين عالم فاضل را يادآور شد و افزود: آثار بجا مانده از وی همچون «جوامع الكلم و معادن الحكم» و «تفسير كنوز الجواهر» گواه روشنی از جامعيت علمی و نبوغ فكری و افق والای انديشه فقهی و اصولی ايشان است.
رييس اداره اوقاف و امور خيريه آران و بيدگل افزود: ملا غلامرضا آرانی از زمانی كه به تحصيل و فراگيری علوم اشتغال ورزيد تا سالهای پايانی عمرش به تأليف و نگارش 62 اثر مفيد و ارزنده پرداخت كه « رساله هلاليه» در شرح زندگانی و شخصيت حضرت محمد هلال بن علی(ع) از جمله آثار ماندگاری است كه با انتشار آن در سال 1379 مورد استقبال پژوهشگران و مورد وثوق همگان قرار گرفت.
حجت الاسلام محلوجی «تعليقات بر رجال»، «بدايع الذرائع و ذرائع البدائع»، «تذكرة القری الثلاث»، «اجوبة الاسئله»، «جامع الشتات»، «الدرر منشور»، «كنوز الجواهر»، «الحجه البابغه(5 جلد) » ، «ترجمه مصباح الشريعه» ، «شرح بر اساس الاحكام ملّا احمد نراقی» ، «شرح بر زيارت جامعه» و «شرح بر السبع الشداد مير داماد» را از ديگر تاليفات اين عالم گرانقدر خواند.
وی در ادامه تصریح كرد: گمنامی اين عالم جليل القدر حتی در زادگاهش ايجاب می كند كنگره بزرگداشتی در سطح ملی با حضور شخصيت های علمی كشور برگزار و به شخصيت شناسی آن عالم بزرگوار پرداخته شود.
رئيس اوقاف و امور خيريه آران و بيدگل، اول جمادی الاول سالروز وفات آيت الله ملا غلامرضا را بهترين فرصت برای برگزاری اين كنگره خواند و افزود: از هم اكنون بايد مقدمات برگزاری اين كنگره فراهم و پيگيری های لازم در اين خصوص انجام شود.
حجت الاسلام محلوجی همچنین با اشاره به خدمات ارزنده آيت الله ملا غلامرضا آرانی به حضرت محمد هلال بن علی (ع) با تأليف كتاب «رساله هلاليه» در شناخت شخصيت و زندگانی اين امامزاده عظيم الشان، اهتمام ويژه هيئت امنای آستان مقدس را برای برگزاری اين كنگره خواستار شد.
پاسخ دهید