کتاب ستارگان فروزان (شرح حال شماری از امامزادگان)
تالیف: حجة الاسلام و المسلمین حاج علی تشکری
سال نشر 1396
این کتاب که مشتمل بر 142 صفحه می باشد به شرح حال شماری از امام زادگان لازم التعظیم مدفون در جای جای میهن اسلامی پرداخته که توسط دانشمند معظم جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای تشکری آرانی از نوادگان ملا غلامرضا آرانی تالیف شده، تجدید چاپ شده و در سال 96 منتشر شده است.
این کتاب در ابتدا به آمدن امام زادگان به ایران و چگونگی افکار بعضی از اهل سنت نسبت به شیعه می پردازد، سپس تذکره و زیارت نامه امامزادگان : محمد هلال بن علی (ع)، حضرت سلطانعلی بن محمّد باقر(ع)، فرزندان موسی بن جعفر (ع) و امامزادگان کاشان را بیان نموده است.
بخشی از کتاب:
نگارنده در این کتاب 15 مورد، کرامت حضرت محمد هلال بن علی (ع) را بیان کرده که مروری داریم به یکی از این کرامات :
“1- جناب مشارالیه می فرماید پسری داشتم ابوالقاسم نام در صغیر سن مریض و مشرف به موت شد.والده ش روزی گفت: در خواب دیدم کسی را که می گوید اگر میخواهی پسرت سالم شود او را به زیارت محمد هلال ببر تا شفا یابد. با اجازه از من او را زیارت برد به برکت آن مکان خداوند طفل ما را شفا داد بعد از آنکه از او مایوس بودیم.”
زندگی نامه نگارنده کتاب حجة الاسلام علی تشکری :
علی تشکری از خانوادهای ادیب و دین دار برآمده بود. وی فرزند میرزا محمد و نوهی دختری میرزا محمدعلی نورعلی ورا و ملامحمدجعفر بود. سال تولد این شاعر بزرگ ۱۲۹۹ هجری خورشیدی عنوان شده است.
او در زمان تحصیل در مدرسهی ابتدایی هدایت که در آن زمان تنها مدرسهی ابتدایی دولتی آران و بیدگل بود، در محضر میرزا محمد حسین مدرس و میرزا علی خلیق (معروف به ضیایی) تحصیل کرد. سپس مدتی در مکتب ملا رمضانعلی سحابی قرائت و تجوید و مقداری ادبیات آموخت و بعد از آن در منزل آیت الله افتخارالاسلام دربندی ادبیات عرب و فقه و منطق را آموخت.
علی تشکری پس از این دوران به حلقهی درس آیت الله میر سید علی یثربی رفت و فقه و اصول را فرا گرفت. وی در سالهایی که در حوزهی آیت الله یثربی بود نزد اساتیدی همچون شیخ محمود نجفی، شیخ محمد علی کریمی و علی حائری پشت مشهدی شاگردی کرد. همچنین مدتی در محضر آیت الله میرزا احمد عاملی تلمذ کرد و برخی علوم حوزوی را تا مرحلهی عالی پیش برد.
در سال ۱۳۳۰ در آموزش و پرورش به عنوان معلم استخدام شد و به صفاشهر رفت. پس از دو سال تدریس در این شهر، به کاشان برگشت و در دبیرستانهای آن شهر به تدریس فقه و ادبیات فارسی شد.
حجت الاسلام تشکری در ۲۹ دی ماه ۶۳ در ۶۴ سالگی چشم از جهان فرو بست و آستان حضرت محمدهلال(ع) در کنار پدر و جد و پدرزن خود به خاک سپرده شد. آرامگاه این استاد بزرگوار در کنار مقبرهی آیت الله افتخارالاسلام دربندی قرار دارد. از حجت الاسلام علی تشکری شش پسر و دو دختر به جا مانده است.
دیدگاهتان را بنویسید