آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی عضو برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در جمع زائران حرم مطهر امامزاده هلال بن علی(ع) آران و بیدگل گفت: ریشه بصیرت در ولایت است و اگر ولایت را خوب بشناسیم و باور کنیم زندگی مان با بصیرت توأم خواهد بود.
وی با اشاره به تاکید روایات مختلف بر مسأله بصیرت گفت: یکی از تعقیبات مشترک نمازهای یومیه بصیرت در دین است و هر مسلمانی پس از عبادت باید بصیرت را از خدا طلب کند.
این استاد سطوح عالی حوزه، اهل ولایت را اهل بصیرت خواند و افزود: کسی که از ولایت بهره ای نبرده است در مواقع حساس، بصیرت تشخیص حق را نخواهد داشت.
آیت الله فاضل لنکرانی، در بیان ارتباط بصیرت و ولایت اظهار داشت: امام خمینی(ره) انقلاب اسلامی را بر پایه ولایت خدا، رسول خدا و ائمه اطهار(ع) بنا کرد و معتقد بود مسلمان خالص کسی است که تحت این لوا باشد.
فرزند مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله فاضل لنکرانی افزود: انقلاب امام خمینی(ره) به این دلیل بود که حکومت ستمشاهی، ملت را از ولایت خدا و رسول و ائمه خارج کرده بودند و تحت ولایت کفر برده بودند، لذا امام راحل(ره) حکومت دینی و ولایت فقیه را به عنوان مبنای نظام و انقلاب قرار داد.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، ریشه بصیرت را در ولایت دانست و افزود: این ولایت در زمان غیبت ائمه به ولی فقیه سپرده شده و در نتیجه در عصر غیبت اگر کسی بخواهد بصیرت داشته باشد باید پیرو و دنباله رو راه ولایت فقیه باشد.
آیت الله فاضل لنکرانی، 9 دی را حماسه ای خودجوش و مردمی خواند و افزود: آنچه در نهم دی ماه 88 مردم را به جوش و خروش آورد، حمایت از اسلام و عاشورا و به تبع آن، حمایت از نظام و انقلاب اسلامی بود.
این مجتهد شیعی، بصیرت را یک مفهوم ارزشی دانست و خاطر نشان کرد: امام باقر(ع) در روایتی گناه قاسطین، مارقین و ناکثین را از ابوسفیان و مشرکان زمان پیامبر (ص) بالاتر می دانند چرا که مشرکان، از روی جهالت کفر ورزیدند ولی این گروه ها، قرآن را خوانده اند و رتبه و جایگاه ولایت را فهمیده اند و پس از بصیرت، راهشان را کج کرده و گمراه شده اند.
دیدگاهتان را بنویسید