معاون فرهنگی سازمان اوقاف عنوان كرد:
جزء خوانی حرم هلال بن علی(ع)؛ بهترين نماد ترتيل خوانی در بقاع متبركه كشور
معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خيريه گفت: آيين جزء خوانی حرم هلال بن علی(ع) در ماه مبارك رمضان به بهترين نماد ترتيل خوانی بقاع متبركه كشور تبديل شده است.
گروه خبرنگاران افتخاری هلال: معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خيريه صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران گفت: آيين جزء خوانی حرم هلال بن علی(ع) در ماه مبارك رمضان به بهترين نماد ترتيل خوانی بقاع متبركه كشور تبديل شده است.
حجت الاسلام و المسلمين احمد شرفخانی برپايی آيين های جزء خوانی قرآن كريم در بقاع متبركه را سنتی حسنه خواند و افزود: اين آيين در ابتدا در 150 بقعه متبركه برگزار می شد اما به دليل علاقه مردم به ترتيل خوانی قرآن كريم و برنامه ريزی های دقيق و ويژه رسانه ملی در جهت نهادينه كردن اين آيين، جزء خوانی قرآن كريم در ماه رمضان سال جاری در 1400 بقعه متبركه كشور برگزار می شود.
وی با اشاره به كسب رتبه نخست شبكه قرآن و معارف سيما در پخش زنده جزء خوانی حرم هلال بن علی(ع) در بين 29 مركز صدا و سيمای كشور در سال گذشته خاطر نشان كرد: مهم ترين دليل اين برتری و تمايز، نظم و انضباط مثال زدنی، فضای معنوی و روحانی موجود در حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) و استقبال گسترده و بی نظير مردم شهر نمونه قرآنی آران و بيدگل بوده است.
وی برگزاری اين مراسم در بهترين و روحانی ترين زمان از شبانه روز را مهم ترين ويژگی آيين ترتيل خوانی حرم هلال بن علی(ع) عنوان كرد و افزود: اين آستان تنها بقعه متبركه كشور است كه اين آيين را پس از نماز صبح و قبل از طلوع آفتاب اجرا می كند.
وی در ادامه تأكيد كرد: تنوع در استفاده از قاريان و بهره گيری بيشتر از قاريان بين المللی، ارائه روزانه حدود 5 الی 10 دقيقه تفسير آيات تلاوت شده روزانه، طرح سؤالات جذاب برای جذب نوجوانان و جوانان به تدبر در قرآن كريم و آموزش علاقه مندان به حفظ و قرائت نيكوی كلام وحی می تواند پيشرفت كيفی برگزاری اين آيين در حرم مطهر را به همراه داشته باشد.
وی ايجاد انس و الفت بيشتر با قرآن، ختم قرآن كريم با روشی جديد در جامعه، ايجاد كارگاه آموزشی روخوانی و روانخوانی قرآن كريم با بهره مندی از اساتيد و قاريان برجسته كشوری، تقويت فضای قرآنی موجود در شهرهای كشور را از جمله اهداف برگزاری اين مراسم عنوان و ابراز اميدواری كرد: مسؤولان برگزار كننده اين مراسم با مشورت بيشتر با پيشكسوتان و صاحب نظران و ايجاد تغييراتی مناسب در فضاسازی ها، نحوه تزيين دكور، جايگاه و نوع پوشش قاريان و حتی حاضرين در مراسم، در جهت تنوع اجرای اين آيين نسبت به سال های گذشته تلاش كنند.
دیدگاهتان را بنویسید