رئيس اداره ارشاد آران و بيدگل:
تشكيل شورای توسعه فرهنگ قرآنی می تواند در ساماندهی فعاليت های قرآنی اثرگذار باشد
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد آران و بيدگل گفت: تشكيل شورای توسعه فرهنگ قرآنی می تواند در ساماندهی فعاليتهای قرآنی اثرگذار باشد.
گروه خبرنگاران افتخاری هلال:”ميثم نمكی” رئيس اداره فرهنگ و ارشاد آران و بيدگل در جمع مسؤلان و قرآن آموزان مجمع قاريان و حافظان هلال گفت: تشكيل شورای توسعه فرهنگ قرآنی می تواند در ساماندهی فعاليتهای قرآنی اثرگذار باشد.
وی افزود: با تدوين و تصويب سند توسعه فرهنگ قرآنی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، تشكيل شورای توسعه فرهنگ قرآنی در شهرستانها می تواند گام مهمی برای ساماندهی و غنابخشی به فعاليتهای قرآنی قلمداد شود.
دبير شورای فرهنگ عمومی شهرستان آران و بيدگل افزود: حضور موسسات و فعالان قرآنی در اين شورا می تواند در ارائه راهكارهای توسعه فعاليتهای قرآنی و نيز هماهنگی و ساماندهی برنامه ها تاثيرگذار باشد.
نمكی با اشاره به طرح آموزش عمومی قرآن بر اساس سند توسعه فرهنگ قرآنی افزود: آموزش عمومی قرآن كريم برای همه گروهها ضمن اينكه فرصت بهره مندی همگانی از فيوضات اين كتاب آسمانی را فراهم می سازد، زمينه ساز رشد آموزشهای تخصصی در حوزه علوم قرآنی است.
وی اضافه كرد: بمنظور تحقق كامل عنوان شهر نمونه قرآنی آران و بيدگل افزايش شاخصهای قرآنی در اين شهرستان و ايجاد زيرساختها ضروری است.
مجمع قاريان و حافظان هلال كه در ابتدا با تفأل به آيات قرآن مجمع القرآن هدايت نام داشت در 18 فروردينماه سال 1372 بنا به توصيه و تشويق استاد محمود لطفینيا از قاريان ممتاز بينالمللی كشور و به همت جمعی از جوانان علاقهمند به قرآن و با مساعدت هيئت امنای آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) در رواق شرقی حرم مطهر راهاندازی شد.
تشكيل جلسات هفتگی قرآن كريم، آموزش روخوانی، تجويد، صوت و لحن، تربيت قاريان و حافظان، تاسيس كتابخانه تخصصی قرآنی، تاسيس بانك نوار تخصصی قرآنی، همكاری در برگزاری مسابقات صدا و سيمای جمهوری اسلامی ايران، توليد نوار آموزشی ترنم نيايش و نرمافزار قرآنی نسيم وحی، برگزاری برنامههای شبی با قرآن و كرسی تلاوت قرآن كريم با حضور قاريان ممتاز مصری و قاريان بينالمللی جمهوری اسلامی ايران به صورت متناوب، برگزاری مسابقات سراسری از جمله فعاليتهای مجمع بوده است.
دیدگاهتان را بنویسید