دبیر اجرایی جشنواره با اشاره به برگزاری جشنواره در صحن مطهر حضرت محمد هلال بن علی (ع ) ؛ فضای معنوی آستانه را مکانی مناسب برای آمیختن هنر و معنویت دانست و هدف از برگزاری جشنواره را شناساندن هنرمندان و شناسایی فرهنگ و هنر شهرستان بر شمرد.
آقای مجید نظیمی آرانی تعداد کل آثار راه یافته به جشنواره را 300 اثر ذکر کرد؛ که از این تعداد 56 اثر در بخش حجم، 120 اثر در بخش عکس و در قالب 44 قاب ، 55 اثر در بخش نشانه و پوستر و 69 اثر در بخش نقاشی به جشنواره راه یافته اند . وی از استقبال بی نظیر زائران و گردشگران ابراز خرسندی نمود و از حضور بیش از 150 هزار نفر درصحن آستان مقدس محمد هلال بن علی ( ع ) در نیمه اول فروردین امسال خبر داد.
از بخشهای جنبی جشنواره که مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت ، می توان به ایستگاه نقاشی کودکان و نوجوانان و نمایشگاه اشیای قدیمی جمع آوری شده توسط آقای حسین عابدین زاده اشاره کرد.
جشنواره هنر های تجسمی هلال در شامگاه 15 فروردین امسال ، طی مراسمی که در صحن مقدس آستان مقدس برگزار شد ؛ با اعلام برگزیدگان بخش های مختلف به کار خود پایان داد.
بیانیه هیئت داوران اولین جشنواره هنر های تجسمی هلال ، آستان مقدس حضرت محمد هلال، فروردین 87
بنام خداوند خالق بهار و زیبایی
آن هنگام که خداوند کارگاه آفرینش را بنا نهاد و عزم خلق آدم داشت، جمله ملائک را فرمان داد تا از زمین مشتی خاک برگیرند و به درگاه الهی آورند؛ تا گل آدم سرشته شد. سپس فرمان داد تا ملائک بر پیکر بی جان و گلی آدم سجده کردند و همه فرمان بردند الا ابلیس .
سپس خداوند نفخه قدسی خود را در پیکر گل آدمی دمید، در این هنگام آدم ابوالبشر به قامت برخواسته و عطسه ای او را حادث شد و خداوند کلامی چند با او سخن گفت. از آهنگ این کلام ، آدم عاشق شد و چنان حضّی بر او گذشت که از آن زمان تا امروز فرزندانش در تلاش اند دیگر بار حضّ وصال تجربه کنند و سر بر آستان دوست بسایند و آن صوت دلنشین را به گوش جان بشنوند. و هنرمند آدمی است که در تب این عشق گداخته است و با خلق اثر خود زخمه بر جان خسته اش می زند تا مرحمی باشد و همین است که اثر هنری فرا تر از ماده و جسم و همواره در اوج است.
و اینکه در سرزمین سخت کوش و کویر، در خواستگاه آدمهای باصفا، مهربان و خون گرم، در آبادی هنرمندان اصیل و نقش آفرینان کهن، جوانانی به پا خواسته اند تا با زبان هنر به تجلیل گذشته و ارزشهای ماندگار دیارشان بپردازند و در این دل مشغولی عاشقانه، هلال، نگین انگشتری، عشق و ارادت است و بهانه ای برای تجلی و حضور. اولین جشواره هلال تلاش کرده تا هنرمندان گمنام کویر را که با عشق و خلوص ، آفریده های خود را در طبق داشتن نهادند و پیش کش به آستان جانان آورده اند، گرد هم آورد و در این میان امتیاز حضور جملگی را پاس می دارد و قدر دان اجابت بی مدعای هنرمندان است.
با این اشاره که ارزش آثار و حضور با صفا و گرم هنرمندان ارجمند فراتر از داوری است، به رسم معمول نتایج داوری در بخشهای مختلف به شرح ذیل اعلام می گردد:
بخش حجم
رتبه اول : مریم خدیش زاده ؛ تندیس جشنواره ، لوح تقدیر ، هزینه ی سفر کربلا
رتبه دوم : زهرا خوش حساب ؛ لوح تقدیر،تخته فرش دو در سه
رتبه سوم :هنر جویان آموزشگاه آزاد سینمایی هنر نما ؛ لوح تقدیر، هزینه ی مشهد مقدس
داوران این بخش :بهزاد پروین قدس ، مهدی اسد زاده ، محمد حسین دهقان
بخش طراحی و نقاشی
رتبه اول : مهدی اسد زاده؛ تندیس جشنواره ، لوح تقدیر ، هزینه ی سفر کربلا
رتبه دوم : مژگان مسی؛ لوح تقدیر،تخته فرش دو در سه
رتبه سوم :مریم داروغه ی آرانی؛ لوح تقدیر، هزینه ی مشهد مقدس
داوران این بخش :بهزاد پروین قدس ، حسین توکلی آرانی ،احسان ذکاری بیدگلی
بخش عکس
رتبه اول : امیر مقامی ؛تندیس جشنواره ، لوح تقدیر ، هزینه ی سفر کربلا
رتبه دوم : محدثه نیکوروش؛ لوح تقدیر،تخته فرش دو در سه
رتبه سوم :رحمت اله توحیدیان؛ لوح تقدیر، هزینه ی مشهد مقدس
داوران این بخش :بهزاد پروین قدس ،ناصر امامی نیکچه ، عباس شافعی
بخش نشانه و پوستر
رتبه اول : مجتبی شاکری؛ تندیس جشنواره ، لوح تقدیر ، هزینه ی سفر کربلا
رتبه دوم : آرزو قلی زاده؛ لوح تقدیر،تخته فرش دو در سه
رتبه سوم :حامد هارونی؛ لوح تقدیر، هزینه ی مشهد مقدس
داوران این بخش :بهزاد پروین قدس ،حسین توکلی آرانی ، علی سمیعی زاده
ضمنا دراین بخش از خانم مریم نوربخش تقدیر شد و آقای بهزاد پروین قدس به عنوان نماینده ی هیئت داوران در تمامی بخش ها حضور داشتند .
همچنین از این افراد به شکل ویژه تقدیر شد :
سیف اله وحیدی آرانی؛ پیشکسوت عکاسی شهرستان
علی اکبر کرباسی آرانی؛ هنرمند گل سازی به وسیله ی پیله ابریشم
حسین عابدین زاده به جهت جمع آوری و ایجاد نمایشگاه آثار قدیمی و عتیقه ی شهرستان
خانم ؛ هنرمند معلول جسمی- حرکتی که به کمک پا نقاشی می کشد و ارادت خاصی به معصومان (ع) دارند .
هیات داوران اولین جشنواره هنرهای تجسمی هلال:
بهزاد پروین قدس، ناصر امامی نیکچه ، عباس شافعی ، حسین توکلی آرانی، علی سمیعی زاده، مهدی اسدزاده، محمد حسین دهقان، احسان ذکاری بیدگلی.
دبیر جشنواره: عباس حاجی پور آرانی
مسئول نظارت و دبیر اجرایی: مجید نظیمی آرانی.
با سلام با عرض پوزش آقایانی که مسئول رسمی این سایت می باشید شما متاسفانه بسیار بسیار تعصبی هستید نسبت به شهرتان این شهر آران بیدگل متاسفانه هم اکنون به خاطر بی جنبه بازی های شما در ایران مایه ننگ شده است کمتر آران آران یا بیدگل بیگل کنید خجالت بکشید واقعا که آبروی هر چی شهروند آران بیگلی هست را ریخته اید مسخره ها مثلا اگه این پسون آرانی را آخر این فامیلی های پر گوهربارتان نگذارید چی می شود می گویند لین تعرف تعصی ندارد واقعا که خاک عالم بر سر هر کس که بخواد تفرقه ایجاد کنه با این پسوند فامیلی ها بروید آدم بشید اه اه مزخرف ها
با سلام عزیزان شهر آران بیدگل اگر کمی دقت کنید هلا ل بی علی ابن ابی طالب اولا در استان همدان مدفون است همرا با سند دوما تحقیق کنید در مورد امامزاده بعد اورا بزرگ جلوه دهید سوما هلال از ناحیه پدربرمیگردد به حضرت علی (ع)اما از ناحیه مادر بر می گردد به خواهر عمر لعنت الله علیه پس شمایی که به زیارت این عالم می روید دقت کنید آخرالزمان است همه چی را باهم غاطی نکنید در ضمن اگر دوس دارید هلال را زیارت کنید به همدان بیایید در خدمتیم به امید اینکه خدا کمی عقلتان دهد یا علی