رييس هيئت امنای هلال بن علی(ع):
احداث زائر سرا در طرح جامع توسعه بقاع متبركه پيش بينی نشده است/شورای شهر آران و بيدگل تصميم گيری كند
رييس هيئت امنای آستان مقدس گفت: احداث زائر سرا در طرح جامع توسعه بقاع متبركه پيش بينی نشده است در اين خصوص شورای شهر بايد تصميم گيری كنند.
گروه خبرنگاران افتخاری هلال:رييس هيئت امنای آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) صبح امروز گفت: احداث زائر سرا در طرح جامع توسعه بقاع متبركه پيش بينی نشده است در اين خصوص شورای شهر و مسؤلين محلی و استانی بايد تصميم گيری كنند.
«يداله افروز» با اشاره به اينكه احداث زائر سرا برای بقاع متبركه كشور جزو موارد تعريف شده در اين طرح نيست، خاطر نشان كرد: در قالب طرح جامع توسعه، سازمان اوقاف و امور خيريه و آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) مسئوليتی در احداث زائرسرا بر عهده ندارند.
وی احداث هتل يا زائرسرايی برای اسكان زائران و مسافران شهرستان را ضروری دانست و افزود: عدم وجود زيرساخت های اقامتی و رفاهی برای مسافران از جمله خلأهايی است كه توجه خاص و ويژه شورای اسلامی شهر و مسئولين شهرستان و استان را می طلبد.
افروز، آران و بيدگل را تنها شهرستان استان اصفهان خواند كه با وجود حجم زائران هلال بن علی(ع) و گردشگران كوير مرنجاب به عنوان بكرترين كوير ايران حتی از يك مهمانسرای ساده برخوردار نيست.
وی افزود: علاوه بر اينكه آستان مقدس هلال بن علی(ع) مسؤليت اسكان زائران حرم مطهر را دارد، به دليل عدم وجود مهمانسرا در شهر، گردشگران كوير مرنجاب نيز برای اسكان به حرم مطهر مراجعه می كنند و اين امر سنگينی مسؤليت آستان مقدس را دو چندان می كند.
رييس هيئت امنای آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) رشد و پيشرفت روز افزون فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی شهرستان آران و بيدگل را مديون وجود بارگاه مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) دانست و تصريح كرد: بر اساس گزارش های ميراث فرهنگی و گردشگری بالاترين ميزان مسافران و گردشگران آران و بيدگل در مناسبت های مختلف، زائران حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) هستند.
افروز خاطر نشان كرد: وجود بارگاه حضرت محمد هلال بن علی(ع)، فعاليت های فرهنگی شاخص اين امامزاده و معرفی به عنوان مهمترين قطب فرهنگی بقاع متبركه امتيازی ويژه برای شهرستان آران و بيدگل است.
وی با اشاره به حجم بالای زائران آستان مقدس در مناسبت های خاص خاطر نشان كرد: در نوروز سال 90 با وجود اينكه تعدادی از مدارس، خوابگاه های دانشجويی، منازل شخصی و مهمانسرای حرم در اختيار زائران حضرت محمد هلال(ع) قرار گرفت، به دليل عدم وجود يك زائرسرای مناسب، اسكان بيش از 5 هزار زائر با نصب چادرهای مسافرتی در شبستان آيت اله عاملی و پاركينگ حرم مطهر صورت گرفت كه اين در شأن شهر آران و بيدگل به عنوان شهر نمونه ايثارگری نيست.
يادآور می شود شهرستان آران و بيدگل در شمالی ترين نقطه استان اصفهان، با جمعيتی بالغ بر يكصد هزار نفر و برخورداری از بناهای متعدد تاريخی و جاذبه های ويژه گردشگری همچون كاروانسرای تاريخی مرنجاب و طبيعت بكر كوير، و 36 بقعه متبركه، هر روز پذيرای تعداد زيادی از گردشگران و مسافرانی است كه به محض ورود به اين شهر با عدم وجود يك هتل يا زائر سرا برای استراحت مواجه می شوند.
دیدگاهتان را بنویسید