مسئول گنجينه شهدای آستان هلال بن علی(ع):
آران و بيدگل از هر 87 نفر، يك شهيد تقديم جهان اسلام كرده است
دارالشهدای آران و بيدگل در طول هشت سال دفاع مقدس به طور ميانگين از هر 87 نفر، يك شهيد به جهان اسلام تقديم كرده است كه اين ميانگين در استان اصفهان، از هر 220 نفر يك شهيد بوده است.
گروه خبرنگاران افتخاری هلال: «حسين فرمانيان» مسئول گنجينه انقلاب اسلامی،شهدا و دفاع مقدس آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) 31 شهريور ماه همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) نمايندگی امامزاده هلال بن علی (ع) شعبه اصفهان؛ با اشاره به رتبه نخست ايثارگری شهرستان آران و بيدگل از بين 300 شهرستان سراسر كشور گفت: شهرستان آران و بيدگل با اعزام شش هزار و 700 رزمنده به جبهههای نبرد حق عليه باطل،840 شهيد، 2 هزار جانباز و 83 آزاده تقديم ميهن اسلامیمان كرده است.
وی جمعيت 72 هزار نفری شهرستان آران و بيدگل بر اساس سرشماری سال 1375 را يادآور شد و خاطرنشان كرد: با احتساب اين جمعيت، دارالشهدای آران و بيدگل در طول هشت سال دفاع مقدس به طور ميانگين از هر 87 نفر، يك شهيد به جهان اسلام تقديم كرده است كه اين ميانگين در استان اصفهان، از هر 220 نفر يك شهيد بوده است.
فرمانيان گنجينه انقلاب اسلامی، شهدا و دفاع مقدس آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی (ع) را ميراث معنوی منحصر به فرد خواند و افزود: همجواری اين مكان با حرم مطهر فرزند بلافصل اميرالمؤمنين علی(ع) و گلزار شهدای مدفون در آستان مقدس، فضای معنوی خاصی را ايجاد كرده كه بازديد حدود 70 هزار نفر در قالب كاروان های طلاب، دانشجويان، دانش آموزان و بسياری از مسئولان عالی رتبه كشوری و لشكری از اين مكان، مبين اين موضوع است.
مسئول گنجينه انقلاب اسلامی، شهدا و دفاع مقدس آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) حفظ آثار شهدا را مستلزم شرايط ويژه ای جهت نگهداری دانست و افزود: بسياری از اين آثار به دليل عدم آشنايی خانواده های شهدا با نحوه صحيح نگهداری در منازل در معرض نابودی است در حالی كه اين گنجينه كليه شرايط اصولی نگهداری آثار را فراهم كرده است.
فرمانيان در ادامه خاطرنشان كرد: تمام آثار مكتوب و تصاوير شهدا در حال تصويربرداری است كه پس از اتمام كار، در نرم افزار ويژه ای ثبت خواهد شد و نمونه ای از آن در معرض ديد بازديدكنندگان گنجينه قرار خواهد گرفت.
مسئول گنجينه انقلاب اسلامی، شهدا و دفاع مقدس آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) افزود: در مرحله پايانی جمع آوری آثار شهدا ، نسبت به حفظ و نگهداری، مرمت و ميكروبزدايی اصل آثار اقدام خواهد شد.
فرمانيان تصريح كرد: با توجه به مطالعه صورت گرفته و شيوههای نوين حفظ آثار و سيستمهای مناسب سرمايشی، گرمايشی، محافظت در برابر نور و غيره گنجينه شهدا بهترين مكان برای نگهداری اين آثار است.
اين رزمنده دوران دفاع مقدس از خانوادهها و همرزمان شهدا خواست برای تحويل آثار و تكميل اطلاعات زندگينامه و خاطرات شهدای گرانقدر، به دفتر گنجينه مراجعه كنند.
يادآور میشود، گنجينه انقلاب اسلامی، شهدا و دفاع مقدس حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی(ع) به همت هيئت رزمندگان ثارالله آران و بيدگل در مهر ماه سال 1383 تأسيس شده و با نگهداری از 4 هزار قطعه اثر از شهدای شهرستان آران و بيدگل و 15 شهر و روستای تابعه اين شهرستان، در ضلع شرقی اين آستان مقدس واقع شده است.
دیدگاهتان را بنویسید